Prima reacție a tânărului acuzat că a violat o bătrână, după arestare

279

Tânărul de 21 de ani, din satul Sterpoaia, care a ajuns luni în arestul Poliției Gorj, sub acuzația de viol, a fost prezentat ieri în fața magistraților de la Judecătoria Târgu-Cărbunești.  ”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti şi dispune arestarea preventivă a inculpatului Rădoi Ady -Iliuţă, pe o durată de 30 zile începând cu data de 7 iunie, până la 06 iulie 2016. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”, a stabilit instanța. Suspectul a reacționat  și a contestat imediat hotărârea, solicitând eliberarea, la Tribunalul Gorj. Până atunci va rămâne însă după gratii.  ”Nu am nicio vină”, a spus bărbatul.

Procurorii susțin că tânărul ar fi întreținut relații sexuale cu o femeie care ar fi putut să-i fie bunică, după ce ar fi agresat-o.  Pensionara de 61 de ani a spus că scenele de coșmar ar fi avut loc luni seara, pe marginea unui drum din Aninoasa.

”M-a tras de mână, de haine. M-a bătut. A tras pantalonii de pe mine. M-a umplut de sânge. Mi-a pus iarbă pe gură să nu țip. Am strigat, dar degeaba, nu m-a auzit nimeni”, a declarat aceasta.

Poliţiştii din Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi, prin apelul 112, de o femeie de 67 de ani, din comuna Aninoasa, cu privire la faptul că un tânăr de 21 de ani, din aceeaşi localitate, ar fi exercitat acte de violenţă asupra unei vecine. ”Din primele verificări efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că victima, în vârstă de 61 de ani, în timp ce se întorcea la domiciliu, ar fi fost acostată de tânărul de 21 de de ani, care ar fi agresat-o fizic şi ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta, pe fondul consumului de alcool. Femeia a fost transportată la Spitalul Târgu-Cărbuneşti pentru acordarea de îngrijiri medicale şi pentru a fi examinată medico-legal”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here