Prim-vicepreşedintele PRM, responsabil politic pe Oltenia şi Ardeal

274

bucalaeteGheorghe Bucălăete, prim-vicepreşedintele PRM Gorj, a fost numit recent de către conducerea centrală a partidului drept responsabil zonal pentru organizaţiile de tineret. Liderul PRM Gorj se va ocupa astfel de organizaţiile de tineret ale partidului din Oltenia şi Ardeal, el fiind şi secretar general al OTRM, la nivel naţional.

În urmă cu o săptămână, prim-vicepreşedintele PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete a fost mandatat de către organizaţia centrală de tineret drept responsabil zonal pe judeţele din Ardeal şi Oltenia. Bucălăete se va ocupa de fapt despre organizarea filialelor de tineret din cele două zone importante ale ţării, urmând a se deplasa în fiecare din judeţele în cauză atunci când va fi solicitată prezenţa unui lider de la centru. “Mă ocup de reorganizare a filialelor judeţene a organizaţiilor de tineret, cu tot ceea ce ţine de acestea. Dacă nu au avut loc alegeri la nivel de judeţ, atunci mă duc acolo. De exemplu în Alba sau în Olt, mă voi deplasa eu şi dacă vine cineva de la Biroul Permanent şi e disponibil vom merge împreună. În această calitate voi lua fiecare localitate din judeţul respectiv să vedem cum sunt organizaţi pentru alegerile anticipate ori pentru alegerile locale din 2012. Vom prezenta apoi Biroului Permanent totul, într-o şedinţă, în prezenţa lui Vadim Tudor”, a declarat Bucălăete, responsabilul zonal al OTRM.

Prima acţiunea în noua calitate o va avea Gheorghe Bucălăete la Ţebea, în judeţul Hunedoara, unde va fi prezent şi preşedintele Vadim Tudor dar şi liderii importanţi ai partidului şi ai organizaţiei centrale de tineret.

A.Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here