Prim-vicepreşedintele Iacob, alungat din conducerea UNPR Gorj

349

DeschidereLa şedinţa de lansare a candidaţilor UNPR Gorj la fotoliile de primari, organizată sâmbătă, a lipsit prim-vicepreşedintele filialei judeţene, Dumitru Iacob. Totul deoarece directorul din cadrul Complexului Energetic(CE) Turceni a renunţat la funcţia deţinută în cadrul UNPR Gorj şi asta ca urmare a unor clinciuri avute cu colegul său, tot prim-vicepreşedinte, Marius Vlaicu. Iacob a anunţat că rămâne doar simplu membru al UNPR Gorj, apartenenţa sa politică neaducându-i satisfacţii profesionale, dimpotrivă. Vlaicu a rămas astfel singurul prim-vicepreşedinte al UNPR Gorj, funcţie în care a fost doar numit, nu şi ales.

Dumitru Iacob a luat pauză de funcţie din UNPR Gorj. Iacob, sătul de discuţiile în contradictoriu cu Marius Vlaicu, a renunţat astfel şi la funcţie şi, jumătate, şi la partid, acesta refuzând să se prezinte la întâlnirea cu Gheorghe Bică, de sâmbătă, de la Târgu-Jiu. Locul lui Iacob a rămas gol în prezidiul şedinţei de lansare a candidaţilor, deşi numele acestuia a fost trecut pe un cartonaş la masa conducerii UNPR Gorj. Iacob a anunţat conducerea UNPR Gorj că se retrage din funcţie dar nimeni nu a reuşit să îl facă să revină asupra deciziei.

Iacob, propus pentru funcţia de director adjunct al CET

locul lui iacob golDe altfel, Dumitru Iacob, are dreptate să fie dezamăgit. Acesta a fost propus, anul trecut, pentru funcţia de director general adjunct al CE Turceni, dar deşi funcţia s-a înfiinţat anul acesta postul în cauză a fost ocupat de Octavian Graure, fostul director general, şi nu de el. Nimeni din UNPR Gorj, după plecarea lui Dan Ilie Morega, din partid, nu s-a mai zbătut pentru promovarea profesională a lui Iacob, deşi Vlaicu a fost pus director în CE Rovinari, chiar dacă pentru o scurtă perioadă de timp, iar Alexandru Glomnicu a fost numit director adjunct la SNLO. Doar Iacob a rămas pe margine, în ciuda implicării sale în UNPR Gorj.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here