Prestatorii de casă ai CEO dau târcoale și trag de companie ca ,,de-un cal mort”! Nașul și finul din Directorat, probleme ,,de serviciu”

5677

Agitație mare la CEO, dar nu numai pentru noua organigramă  pe care o clocește administrația companiei. Chiar dacă CEO a fost împins să-și dea duhul, cei care încă mai pot face bani nu se dau la o parte, cățărându-se și mai abitir pe contractele pe care le încheie societatea de stat pentru diferite servicii. Din acest motiv, unii prestatori de casă descind în CEO ca la ei acasă, cerându-și ,,drepturile”, chiar dacă astfel de înțelegeri le-ar putea dăuna grav în caz de …procurori.

Deși aceste practici au fost, aparent, dezabrobate de actualii conducători ai CEO, zile la rând s-a perindat pe holurile instituției unul dintre membrii directoratului, autodeclarat ,,integru și bine intenționat cu banii statului”, cu ,,nașul”, unul dintre transportatorii din CEO. În urma acestor vizite repetate, au fost obținute promisiuni că ,,nașul” și ,,finul” nu vor precupeți nici un efort și nici o amenințare pentru a face ca relația să meargă, cu folos, mai departe. Salariații CEO, pe lângă nesiguranța din ce în ce mai evidentă a locurilor de muncă, a luptei cu casa de pensii care respinge cererile abuziv, mai au de dus și presiunea ,,cu greutate” a celor care se simt ,,nemuritori și de neînlocuit” în niște posturi mai schimbătoare ca vremea.

Ce ar fi riscat să găsească senatorul Iordache, la vizita ,,fulger”
Și ca să redăm cât mai concis realitatea care domnește în sediul de la gară al companiei, așa cum o văd oamenii din mediul energetic, senatorul Iordache ar fi riscat să i se umezească ochii la intrarea în cel mai important birou când s-ar fi pregătit să-i cheme pe aceștia: ,,Hai la treabă!”, dacă vizita pe ,,nepusă masă” ar fi fost autentică.
Atmosfera de bodegă în care își petrec zilele mai toți șefii și șefuții, un instantaneu pe bune i-ar fi surprins cu zece țigări aprinse odată, cel puțin tot atâtea cafele și lungiți pe jilțurile din jurul mesei rotunde la care se pun la cale toate afacerile ,,integrilor”.
Dar despre asta, cu altă ocazie.
M.C.H.

2 COMENTARII

  1. Urmează operațiunea portbagajului psd ist și la CEO cât de curând. Ăștia vor să dea tunuri pe ultima sută de metri. Hoția este in ADN-ul psd iștilor.

  2. Felicitari pentru articol ! La termocentrala Rovinari,de la angajari, concursurile de promovare si decizile pe functie, toate sunt facute prin trafic de infuenta si coruptie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here