Președintele PES: Victor Ponta va deschide un nou capitol al democrației românești

185

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Victor Ponta, va deschide un nou capitol al democrației românești, consideră președintele Partidului Socialiștilor Europeni Serghei Stanișev.
„Primul tur al alegerilor va avea loc pe 2 noiembrie. Cele mai recente sondaje indică victoria clară a domnului Ponta. Există un singur candidat cu autoritatea, experiența și hotărârea de a schimba direcția politică și economică a României, iar acesta este Victor Ponta. Alegătorii merită un președinte care luptă pentru drepturile lor și ale copiilor lor, un președinte care este apreciat atât în România, cât și în afara țării, și care are o viziune despre viitor. Munca depusă de Victor Ponta atât ca prim-ministru, cât și ca lider de partid, a fost exemplară și sunt convins că va fi un președinte remarcabil. Victor Ponta va deschide un nou capitol al democrației românești’, se arată într-un mesaj al președintelui PES, potrivit unui comunicat al PSD.

Oficialul european și-a afirmat susținerea față de Victor Ponta la București, la finalul lunii septembrie, cu prilejul evenimentului de lansare a campaniei președintelui PSD. „Împreună vom învinge politica de austeritate. Vom lupta pentru creștere economică, investiții și locuri de muncă”, a declarat atunci președintele PES.(Dupa AGERPRES)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here