Președintele Miroiu: Cerem sprijin pentru o familie săracă, cu zece copii, din Albeni! Vrem să le construim o casă cu două camere

1069

Dan Miroiu, președintele PER Gorj, a trecut marți pragul unei locuințe extrem de sărace din comună Albeni. Acesta a rămas șocat de nivelul ridicat de sărăcie în care se află cele douăsprezece persoane, care locuiesc în două camere, și dorm in doar două paturi. Asta, în condițiile în care părintele copiilor este paralizat la pat, de ani de zile, iar familia trăiește din ajutorul social, alocații, în timp ce fiul cel mare, de 16 ani, muncește la Timișoara ca tractorist și trimite bani acasă, la frații săi. Cel mai mic copil al familiei are în jur de doi ani. Familia locuiește chiar peste drum de Primăria Albeni.
,,Facem un apel către toți oamenii de bine, să ajutăm această familie din Albeni, care locuiește și trăiește în condiții greu de imaginat, inumane, la limita subzistenței. Cei zece copii merită un acoperiș decent deasupra capului, motiv pentru care, noi, ecologiștii, ne implicam să le ridicăm o locuință cu două camere și o baie, în așa fel încât, să aibă condiții adecvate pentru anul 2022. Vrem ca la apelul nostru să răspundă și alți oameni de bine care se pot implica pentru această familie cu grave probleme sociale”, a declarat liderul PER Gorj, Dan Miroiu. Acesta va deschide un cont la bancă, în cursul zilei de astăzi, pentru ca doritorii să poată dona pentru cele 12 suflete din Albeni. Acest caz social nu este singurul în care se implică ecologiștii PER Gorj, ei sărind în ajutorul a zeci de familii sărace din județ, dar și în sprijinul sinistraților din alte județe, de fiecare dată când a fost cazul.
Cei care vor să ajute această familie din Albeni pot apela la numărul de telefon 0762 310 434 (președinte PER Gorj-Dan Miroiu).
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here