Președintele FRH se simte bine la Târgu Jiu – Dedu, din nou la un meci al Energiei

285

Alexandru Dedu a venit la Târgu Jiu în campanie electorală, dar iată că odată devenit președinte al Federației Române de Handbal nu i-a uitat pe cei care i-au promis sprijinul și l-au ajutat să ajungă în cea mai înaltă funcție a handbalului autohton.

Din noua postură, Alexandru Dedu a ținut să felicite ambele formații la finalul întâlnirii, atât pe cei de la Energia, cât și pe oaspeții de la Turda. Referindu-se la precedenta vizită, Dedu și-a exprimat regretul că Andrei Maioreanu nu a reușit să câștige funcția de vicepreședinte al federației: „Am venit cu drag la Târgu Jiu, ce s-a discutat s-a concretizat, cu păreri de rău că Andrei (n.red. – Maioreanu) nu este în dreapta mea la Consiliul de Administrație. Asta este, rămâne pe data viitoare. Îmi place foarte mult munca pe care o depune la club. Iată că echipa Târgu Jiului este o constantă în campionatul României cu meciuri foarte bune și cu o proiecție foarte bună în viitor. Nu pot decât să felicit conducerea clubului, antrenorii, băieții și să vedem, poate anul viitor vor juca în cupele europene”, a declarat noul șef al handbalului românesc, un președinte atipic ce și-a făcut apariția la Târgu Jiu nu cu vreo limuzină, ci călare pe motor.

Susținere reciprocă
Președintele secției de handbal a clubului Energia, Andrei Maioreanu, i-a întors lui Dedu complimentele și și-a manifestat încrederea că handbalul românesc este pe mâini bune. „Am susţinut necondiţionat candidatura lui Alexandru Dedu la FRH. Venirea lui Alexandru Dedu acolo este un lucru care cu siguranţă va aduce multe schimbări. Am participat deja la două întâlniri în noua formulă, iar cuvântul de ordine acolo este sistemul democratic şi o comunicare elegantă, unde se ţine cont de absolut toate părerile şi propunerile preşedinţilor de club, directorilor tehnici şi chiar propunerile antrenorilor. Deşi ştiu că nu-i va fi uşor, sunt sigur că FRH va avea o altă faţă. Mă bucur că este acolo, că are o echipă bună, tânără, că an de an, lucrurile se vor schimba în bine”, a declarat Maioreanu cu ocazia celei de-a doua vizite făcute de Alexandru Dedu la Târgu Jiu în mai puțin de două săptămâni.

Ar aduce naționala la Târgu Jiu
Alexandru Dedu a promis schimbări și ține să le și facă. Una dintre măsurile pe care le-a luat deja pentru o mai largă popularizare a acestui sport în întreaga țară a fost aceea de a duce echipele naționale să evolueze și în alte orașe care până acum n-au avut ocazia de a susține echipa tricoloră. Din păcate, deși își dorește, Târgu Jiul trebuie să mai aștepte până la terminarea lucrărilor de modernizare și extindere a Sălii Sporturilor pentru a găzdui meciuri ale echipei naționale: „Mi-aș dori să aduc echipa națională la Târgu Jiu, dar nu știu dacă sala de aici este omologată pentru partide internaționale. Eu cu mare drag aș aduce naționala aici. Chiar am început să duc echipele naționale prin țară, meciul cu Finlanda va fi la Galați, iar fetele vor juca la Baia Mare. Promit că naționalele vor merge în toate orașele care au săli în care se poate juca”, a precizat Alexandru Dedu.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here