Preşedintele Diasporei “capo di tuti capi” la fraude!

523
Acela care se exprimă ca un mitocan de rând, cum că „i-am ciuruit”, uită cât de vremelnice sunt toate pe pământ. Rezultatele încă neomologate nu joacă feste numai unora şi lui Zeus nu! În plus, cu ce-o fi fost mai breaz un Corneliu Vadim Tudor atunci când „mitralia” la unguri şi băga la pârnaie în 48 de ore infractorii după ce-ar fi ajuns preşedinte decât un Traian Băsescu-ciuruitorul!

Încă preşedintele cu acelaşi nume s-a grăbit nu ca „fata mare la măritiş”, ci ca un dictator sadea cum se comportă.

De-acum, contestaţia Alianţei PSD-PC există, probele vin şi din Diaspora, românii din Italia cerându-şi scuze poporului român pentru contribuţia lor la fraudarea alegerilor prezidenţiale. Cerem un bob zăbavă! Nu este cazul să intrăm în panică, iar Curtea Constituţională a României are misiunea de a face lumină într-un caz extrem de grav de încălcare a legilor şi a democraţiei aflate chiar la ananghie şi nu doar în denumirea Partidului Democrat-Liberal. Cinismul şi mitocănia au făcut casă bună de vreo cinci ani încoace cu preşedintele-jucător care-a transformat instituţiile statului în instrumente subordonate unuia ce se comportă ca un „capo di tuti capi”.
Maleficului preşedinte-jucător, Traian Băsescu, nici că-i pasă de fundătura în care-a băgat ţara. Cu datorii externe publice şi private cum n-a mai avut niciodată, fără guvern şi deci fără buget pe 2010 şi fără nici o posibilitate de revenire la stabilitate în viitorul apropiat. Din „Singur împotriva tuturor”, cum îi plăcea să se alinte că luptă, a transformat România într-un teritoriu în care toţi luptă contra tuturor!
Nu deţinem probele fraudării alegerilor prezidenţiale, deşi suntem convinşi că acestea au fost depuse de cei abilitaţi s-o facă. Alianţa PSD-PC le-a depus la Curtea Constituţională a României (CCR) şi, bănuim, vor ajunge să fie făcute şi publice mai toate probele importante. Cert este că, per total, candidatul social-democrat Mircea Geoană a întrunit cele mai multe voturi exprimate de alegătorii din România şi miş-maşurile izbutite de guvernanţi la secţiile de votare din străinătate au înclinat balanţa în sensul dorit de interimarul Guvern Emil Boc! Dacă românii din Italia au avut bunul simţ să-şi recunoască vinovăţia, adresându-se poporului român în acest sens, este evident vorba de o probă indubitabilă şi de care Curtea Constituţională a României nu poate să nu ţină seama.
Ca-n bancul rusesc cu samovarul ce trebuia distrus înainte de a deveni locomotivă, Noul Vadim al României va da seamă, cu siguranţă. Din moment ce românii din Italia s-au autodenunţat, nu vedem cum va avea pe unde scoate cămaşa încă preşedintele-jucător Traian Băsescu. Iar Curtea Constituţională a României este obligată, din acest moment, să taie în carne vie. Nimănui nu-i mai ardea acum de o nouă votare, dar legislaţia cam asta prevede. În acest caz, nu va fi vorba de o renumărare a voturilor, ci de o anulare a rezultatelor înregistrate fraudulos în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale. Cu sprijinul nemijlocit al aparatului de vot al PD-L şi al guvernării Boc-iste ne-am făcut de râsul-plânsul Europei şi de ruşinea lumii!
„Anticomunistul” de ocazie, anti-„moguli” şi anti-popor sunt doar câteva dintre caracteristicile şi „calităţile” nedemocratului dictator ce s-a comportat ca un mafiot sadea, un fel de „capo di tuti capi”!
Ion Predoşanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here