Președintele Clubului Sportiv Vulturii Fărcășești, cu dosar penal pentru fals material în înscrisuri oficiale

636

Secția 5 Poliție Rurală Rovinari îl cercetează penal, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, pe președintele Clubului Sportiv Vulturii Fărcășești, acuzat de încheierea în fals a unui contract pentru un jucător. Cercetarea a început de luna trecută, după ce un sportiv al clubului a apelat la anchetatori. Acesta este, de altfel, al doilea fotbalist al clubului care îi aduce astfel de acuzații lui Mihai Robert, șeful CS Vulturii Fărcășești, acesta fiind de altfel angajatul instituției publice locale. Mihai Robert este plătit lunar de primărie cu un salariu de 4180 de lei brut.

Documentul eliberat de șeful Poliției Rovinari, pe 5 iulie, arată clar că Mihai Robert, președintele acestui club de fotbal, nu conduce acest for respectând prevederile legale. O spun doi foști sportivi ai CS Vulturii Fărcășești, unuia cerându-i-se bani pentru a putea activa la un alt club, iar celălalt trezindu-se că are un contract cu clubul, realizat în fals de respectivul. Robert Belgiu, cel care l-a reclamat pe Mihai Robert la poliție, susține că nu va da înapoi și va aștepta rezoluția procurorului de caz, considerând că ar fi fost prejudiciat de șeful clubului de fotbal.

,,I-am făcut plângere penală pentru că singurul contract pe care l-am semnat, asta în august 2017, a fost parafat cu Asociația Sportivă Vulturii Fărcășești, și nu cu actualul club sportiv, structură care s-a înființat ulterior. M-am trezit însă că am un alt contract cu CS Vulturii Fărcășești pe care nu l-am semnat niciodată și care are anumite clauze contractuale. Consider că acest contract este întocmit în fals. Am fost dat afară de două ori de la club, verbal, de acest președinte, pentru că i-am reproșat diverse lucruri, mai ales despre slaba sa experiență în conducerea clubului’’, a declarat Belgiu. Acesta a jucat în echipa de fotbal din Fărcășești din 2016, dar i s-a făcut contract abia un an mai târziu.

Președintele Mihai Robert, nepot al viceprimarului, conduce clubul de fotbal din toamna anului trecut. Anterior promovării sale în funcție, acesta era șofer și se ocupa cu transportul privat de cărbune.
A.STOICA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here