Președintele CJ Vaslui, arestat după ce a primit mită un portbagaj de bani! Va fi exclus și din PSD!

1240

Dumitru Buzatu, preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, a fost arestat în această dimineață de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Iaşi.

Potrivit Agerpres, acesta a fost adus în jurul orei 04,00 la audieri, după ce, în prealabil, procurorii anticorupţie au făcut percheziţii la locuinţa acestuia din comuna vasluiană Ştefan cel Mare.

Preşedintele CJ Vaslui a fost prins în flagrant de procurorii anticorupţie, când primea 1,25 milioane de lei mită pentru a favoriza o firmă să obţină un contract. Banii ar fi fost găsiţi de anchetatori în portbagajul maşinii lui Dumitru Buzatu, după ce acesta i-ar fi primit într-un restaurant.

După perchezițiile de aseară, Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat că va convoca în cursul acestei zile Biroul Politic Naţional al partidului în format online şi va propune excluderea lui Dumitru Buzatu din PSD.

Foto: Digi 24

2 COMENTARII

  1. Inca o dovada clara a acestei Ciume Rosie,ce de peste 33 ani jefuiesc Romania. Ce trebuie sa mai faca acest PSD criminal,ca sa scapam de haos, in care au adus Romania ? Jos Cuma Rosie !

  2. Aici sunt bani dumneavoastră, în buzunarele psd iștilor. 1,25 milioane de lei , bani pe care ciolacu vrea să-i adune de la pensionari și salariați prin taxe,impozite, preturi crescute , că să-i bage in buzunarele grofilor psd iști . Ăștia sunt social democrații , care chipurile , susțin persoanele defavorizate. Îi susțin în perioada campaniei electorale cu un soson si un galoș ,că apoi sa ia și pielea de pe ei timp de patru ani. Psd iști nu se mai mulțumesc cu mărunțișuri, ei fura cu zecile de mii de euro. Ăștia nu mai știu cum arată bacnota de un leu, ei umbla cu fișicuri de 500 de lei, bani de buzunar, așa cum i a învățat să-i țină șeful lor, în buzunarul de la piept al sacoului. Ciolacu cică convoacă BPN on-line că să-l arunce peste bord pe hoțoman,când de fapt ei vor sa și stabilească cum sa mușamalizeze cazul. Oricum, ăsta este cântecul de lebădă al psd iștilor. Sub guvernarea astura a psd eilor am avut azilele groazei, Crevedia, explozia din Vrancea, tunul lui buzatu ,șpăgile medicilor , furturile de la Direcția plantelor, parjolirea parcurilor ,toate cu sprijinul nemijlocit al psd iștilor. Și astea sunt cele mai mari, pentru că ăștia nu se mai mulțumesc cu furturi de zeci de mii de euro, ci cu milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here