Preşedintele CJ Gorj a verificat achiziţiile de la Spitalul Judeţean

294

La sfârşitul săptămânii trecute, mai exact vineri, 6 februarie, Ion Călinoiu – preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Gorj s-a deplasat la două dintre clădirile Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu, respectiv la Spital 700 şi Spital Tudor Vladimirescu, pentru a verifica aparatura achiziţionată recent de unitate. Cu această ocazie, preşedintele CJ a stat de vorbă şi cu medicii şi personalul spitalului.

De când a preluat spre administrare Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, Consiliul Judeţean Gorj a sprijint modernizarea unităţii şi suplimentarea dotărilor acesteia. De altfel, preşedintele CJ Gorj s-a preocupat în mod direct de bunul mers al activităţii spitalului. În acest sens, cea mai recentă vizită a lui Ion Căliniu la SJU Târgu-Jiu a avut loc chiar vinerea trecută.
Preşedintele s-a deplasat la Spital 700 şi la Spitalul de pe Tudor Vladimirescu, unde a analizat aparatura nou achiziţionată şi a discutat cu medicii şi personalul spitalului. acesta a fost însoţit de managerul Tiberiu Tătaru, cel care s-a asigurat că aparatura este funcţională şi că pacienţii beneficiază deja de noile achiziţii.
Reamintim faptul că Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu a fost dotat, recent, cu aparatură medicală în valoare de 3 milioane lei, investiţia fiind realizată cu fonduri de la Ministerul Sănătăţii şi cofinanţare de la Consiliul Judeţean Gorj.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here