Preşedintele AMPF Gorj, pregătit de negocierile cu CJAS

130

Pe data de 25 aprilie, Mihai Moisescu – preşedintele Asociaţiei Patronatului Medicilor de Familie (APMF) Gorj, se va întâlni cu conducerea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) pentru a negocia contractul pentru acest an. Moisescu spune că are multe propuneri, însă se aşteaptă să nu îi fie acceptate toate.

Pentru negocierea contractului de furnizare de servicii medicale în medicina primară pentru anul 2013, preşedintele AMPF Gorj s-a pregătit cum se cuvine. Mai mult decât atât, Mihai Moisescu a şi transmis propunerile sale reprezentaţilor Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj. În cursul acestei săptămâni va avea loc prima rundă de negocieri. „Pe 25 aprilie avem întâlnirea la CJAS. Eu deja le-am transmis propunerile. Practic, vreau să negociem întreg textul contractului de furnizare de servicii medicale în medicina primară pentru anul 2013”, a menţionat Mihai Moisescu, preşedintele Asociaţiei Patronatului Medicilor de Familie din Gorj.

Remember!
Reamintim faptul că Judeţul Gorj a devenit un etalon în rândul medicilor de familie după ce membrii Patronatului Medicilor de Familie din judeţul nostru au reuşit să convingă conducerea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate să modifice anumite clauze ale contractului cadru din anul 2011. După nenumărate tentative, eşuate, de a negocia contractul-cadru cu reprezentanţii CJAS Gorj, Mihai Moisescu, preşedintele Patronatului Medicilor de Familie din Gorj a reuşit să stea la masa tratativelor cu directorul adjunct al CJAS şi să modifice câteva clauze ale contractului. Modificările aduse contractului-cadru se aplică numai medicilor care fac parte din Patronatul Medicilor de Familie din Gorj.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here