Președintele ALDE Telești, în război cu gașca lui Bîldea ,,interlopul satului”! Poliția face anchetă la sesizarea lui Mischie

1946

•,,Mi-au distrus cultura de varză, mi-au înțepat roțile la o remorcă, mi-a spoit autovehiculul personal cu <rahat> și continuă!”
•Totul a pornit de la o întrebare a consilierului ALDE, legat de salariul fostului primar Bîldea
•În ultima ședință de CL Telești au fost altercații că ședințele se fac doar duminică

Cultura de varză a consilierului ALDE Telești, Cristian Mischie, totodată, lider al ALDE în localitate, a fost distrusă în proporție de peste 90%, în cursul nopții de duminică spre luni. Varza fusese plantată anul acesta pe 4 martie, în niște tunele din folie, care protejează răsadul. Aceste tunele au fost distruse cu intenție de persoane încă necunoscute, dar proprietarul îi bănuiește de aceste acte de vandalism pe rivalii politici din preajma fostului primar PSD, Romulus Bîldea. Mischie a făcut acuzații pe pagina sa de socializare, luni, în aceeași zi chemând la fața locului și poliția.

Cristian Mischie se ocupă exclusiv cu producția agricolă, trăind împreună cu familia din ceea ce cultivă. În paralel, acesta este consilier local ALDE, de unde obține peste 400 de lei lunar. Acesta nu trăiește din politică, ci din ceea ce produce.
Aici au și punctat cei care i-au luat la ochi producția de varză, pusă în pământ la începutul lunii trecute. Dorind, probabil, să-i transmită un mesaj, respectivii i-au distrus cultura, aflată pe un câmp la 300 de metri pe DN67.
,,Am fost, luni dimineață, să irig varza așa cum fac periodic. Am constatat că tot ce am muncit din ianuarie până în prezent era distrus, eu punând semințele în ianuarie. Am rămas șocat în primele momente știind că vremea a fost favorabilă în cursul nopții. Am realizat imediat, văzând și urmele, că cineva mi-a distrus cu intenție munca și, evident, m-am gândit la cei cu care am divergențe.
La Bîldea și la gașca sa din care fac parte și consilieri locali cu dosare penale. Am anunțat apoi poliția și s-au făcut deja primele investigații în acest sens. În declarația pe care o voi da, voi menționa și persoanele care au făcut aceste distrugeri cu intenția de a mă intimida.
Știu că totul a pornit și de la discuțiile de duminică din CL Telești în care am ripostat legat de ședințele organizate doar duminica, la cererea consilierilor PSD.
În urmă mai sunt și alte incidente cu Romulus Bîldea, care m-a amenințat, m-a înjurat și mi-a făcut, mai multe șicane.
Bunurile mele au fost vandalizate, roțile înțepate la remorcă și chiar s-au pretat să-mi spoiască mașina cu rahat.
Sper ca acești infractori să răspundă pentru faptele lor”, a spus Cristian Mischie.
Pesedistul Romulus Bîldea este consilier personal al primarului Ion Mischie, acum de la ALDE, și are un venit lunar de 7000 de lei.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here