Președinte nou la CNAS

309

Marian Burcea, cel care a condus în ultimii 13 ani casa OPSNAJ, este începând de astăzi noul preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. Ministrul Sănătăţii a participat la ceremonia de preluare a mandatului. Numirea lui Marian Burcea în funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate a fost publicată vineri, 17 martie, în Monitorul Oficial.

„Eu am un mandat ferm. În echipă cu domnul ministru (n.r. — al Sănătății) să punem asiguratul în centrul atenției noastre printr-o bună comunicare și prin proiecte noi. Nu mă interesează, domnule ministru, trecutul, privesc spre viitor, iar împreună sper să facem față provocărilor nu foarte ușoare ale acestui sistem, pentru că este un sistem complex în care actorii sunt diverși, complicați, dar cetățeanul, cel care trebuie să beneficieze, trebuie să fie cel mai mulțumit”, a spus Burcea.

Marian Burcea are 60 de ani. De specialitate medic oftalmolog, este general de brigadă medic (rez.) şi conferenţiar universitar doctor la la U.M.F. “Carol Davila” din Bucureşti. (A.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here