Președinte ales la PSD Tismana!

73

În cadrul Adunării Generale Locale a PSD Tismana, organizată vineri în localitate, s-a ales o nouă echipă de conducere a filialei social-democrate din acest oraș. Președinte al organizației a fost votat chiar liderul interimar al PSD Tismana, prof.Gabriela Tîlvescu, consilier local PSD, la scrutinul intern fiind prezent, alături de membri, de primarul localității, Marian Slivilescu, și deputatul Elvira Șarapatin, vicepreședinte al organizației județene, responsabil de zonă.

Gabriela Tîlvescu, președinta OFSD Tismana, este de la finalul săptămânii trecute și președintele ales al PSD Tismana, aceasta conducând filiala, în ultimele săptămâni, ca lider local, dar în interimat. La alegerea noului președinte al PSD Tismana au fost prezenți câteva zeci de membri ai organizației, primarul localității Marian Slivilescu, dar și deputatul Elvira Șarapatin, care a felicitat organizația pentru implicarea la referendum, dar și pentru interesul manifestat în ajutorarea semenilor din localitate. De asemenea, parlamentarul social-democrat a urat succes noii echipe, președintelui Gabriela Tîlvescu și reprezentantului administrației publice locale pentru proiectele realizate pentru comunitate.
Din noua funcție, liderul PSD Tismana își propune să crească constant numărul membrilor organizației și nu numai. “Obiectivele următoarei perioade sunt: atragerea de noi membri în organizație, în special ca reprezentanți ai fiecărui sat, întâlniri periodice cu cetățenii pentru dezbateri locale, implicarea membrilor activi în activități culturale și promovarea turismului cultural al localității și bineînțeles conturarea echipei de tineret”, a declarat președintele PSD Tismana, Gabriela Tîlvescu.
A.STOICA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here