Preot “iertat” pentru că a condus beat

466

Prevederile din Noul Cod Penal le permit inculpaților să beneficieze de anumite “facilități” dacă își recunosc vinovăția în dosarele de care sunt acuzați, de una dintre acestea, acordul cu autoritățile, beneficiind și un preot din Bumbești Pițic. Petre Săndoiu, care luna trecută tocmai a aniversat împlinirea a 39 de ani, a ajuns la o înțelegere cu procurorii după ce a fost cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, el nenegând acuzațiile ce-i sunt aduse. Ca urmare, a primit o pedeapsă menită să îl aducă pe calea cea bună și care să îl ferească de “răcoarea” unei celule de arest, magistrații novăceni luând act de acordul la care acesta a ajuns cu procurorul de caz.
“Stabileşte pedeapsa de 1(un) an închisoare în sarcina inculpatului SĂNDOIU PETRE. În baza art. 83 alin. (1), (3) C. pen. amână aplicarea pedepsei închisorii pe un termen de supraveghere stabilit în condiţiile art. 84 C. pen., de 2 ani, de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. În baza art. 85 alin. (1) C. pen. pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Gorj, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă”, se arată în decizia instanței.
Gelu Ionescu

2 COMENTARII

  1. La Logresti politaii stau la bar in timpul serviciului si consuma diferite „licorii” impreuna cu cei pe care ar trebui sa-i verifice in trafic. Sa verifice cei de la IPJ in fiecare sambata seara-noaptea cand e discoteca in Logresti, cum „politaii” asigura „paza si ordinea” in discoteca.

    • O vi avand si popa asta pacatele lui de nu l-au iertat politistii si s-a facut de rusine.Politistii ca nu l-au iertat e una, dar ca Dumnezeu l-a lasat sa se faca de cacao, e buba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here