Premiile Gorjeanul, pe placul câştigătorilor

300

Câştigătorii la Tombola Aniversară Gorjeanul şi-au ridicat rând pe rând premiile, de vineri şi până la începutul acestei săptămâni. Însoţiţi de copii sau de nepoţi, personal ori trimiţându-şi rudele, cei aproape 15 norocoşi şi-au dus deja acasă cadourile Gorjeanul. Abonaţii fideli au intrat astfel în posesia premiilor, unii mai obţinând şi alte cadouri mai mici de la tombolele din anii trecuţi. “Sunt abonat vechi al Gorjeanul”, a spus Emil Doloc din Prigoria în momentul în care şi-a ridicat de la secretariatul publicaţiei un televizor LED de 80 de cm.

castigatoareLa fel a declarat, luni, şi dr.Constantin Davidescu, care a intrat în posesia unui telefon mobil ultimul tip, spunându-ne că a mai bifat şi alte premii la tombolele celui mai vechi cotidian al Gorjului, ajuns acum la onorabila vârstă de 90 de ani. Şi reprezentantele sexului frumos şi-au luat premiile constând în obiecte atât de necesare acum înainte de Crăciun, adică în blendere, mixere şi aspiratoare de praf.
Anul viitor, abonaţii fideli ai Gorjeanul vor avea parte şi de alte premii la fel de valoroase şi utile la viitoarele tombole care vor fi pregătite de personalul şi conducerea publicaţiei.
La mulţi ani!
Redacţia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here