Premii şi ,,Decoraţii de Sărbătoare”, la Poliţia Motru

318

Ziua de 1 Decembrie a găsit Poliţia Municipiului Motru în straie de sărbătoare, la sediul acesteia desfăşurându-se mai multe activităţi dedicate Zilei Naţionale a României.

Cu ocazia împlinirii a 96 de ani de la Marea Unire de la 1918 conducerea instituţiei motrene a organizat ,,Ziua Porţilor Deschise”, la care au participat elevi, profesori, feţe bisericeşti şi oameni de cultură de pe raza municipalităţii, dintre care îi amintim pe profesorul Nicolae Negrea şi poetul Romulus Iulian Olariu.
După 4 ani, Poliţia Motru a devenit iarăşi centrul unui eveniment cultural, de formă, pată şi culoare.

4În această zi deosebită pentru întregul popor român, în incinta sediului poliţienesc s-a organizat o expoziţie tematică cu lucrările artiştilor plastici participanţi la ediţia 2014 a salonului de pictură ,,Arte Mici”.
În cadrul ceremonialului de premiere au fost acordate 6 premii speciale denumite simbolic ,,Decoraţie de Sărbătoare”. Au fost premiaţi 5 artişti plastici, elevi ai şcolilor din localitate şi un artist plastic de origine română din Serbia.

1Totodată, în cadrul aceleiaşi festivităţi au fost înmânate 35 de ,,Distincţii de Sărbătoare” şi 10 ,,Înscrisuri de Nobleţe” prietenilor salonului de pictură ,,Arte Mici”.
Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au urat ,,LA MULŢI ANI!” tuturor românilor, oriunde s-au aflat de 1 Decembrie şi şi-au reînnoit cu prilejul Zilei Naţionale a României jurămintele faţă de ţară şi popor.
Alexandru Preda

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here