Premii pentru poliţiştii locali din Târgu-Jiu

345

Poliţiştii locali târgujieni au participat zilele trecute la etapa regională a Campionatului Naţional al Poliţiştilor Locali, competiţie la care s-au clasat pe locul II, atât la tir cât şi la tenis de masă.

O echipă formată din 4 poliţişti locali din cadrul Poliţiei Locale Târgu-Jiu a participat la Campionatul Naţional al Poliţiştilor Locali, etapa regională, ce s-a desfăşurat la Drobeta Turnu Severin, în data de 20 aprilie, la disciplinele tir şi tenis de masă. Competiţiile s-au desfăşurat în sistem pe echipe, formate din câte 2 poliţişti locali. Atât echipa de tir, formată din poliţiştii locali Gabriel Tudor şi Marcel Ghica, cât şi cea de tenis de masă formată din Dorin Sârbu şi Marius Preda, s-au clasat pe un binemeritat loc 2, fiind devansaţi de reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara, campionii naţionali en-titre.
Manifestaţiile au fost organizate de Federaţia Naţională a Poliţiştilor Locali din România prin Asociaţiile Poliţiştilor Locali constituite la nivel local. „Conducerea Poliţiei Locale Târgu-Jiu şi Conducerea Asociaţiei Poliţiştilor Locali din judeţul Gorj, apreciază eforturile şi pregătirea celor 4 poliţişti locali târgujieni şi îi felicită, asigurându-i de întreaga susţinere necondiţionată în vederea accederii la fazele superioare ale competiţiilor prilejuite de Ziua Poliţistului Local, din data de 21 Mai”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Locale Târgu-Jiu.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here