Premii pentru micii campioni de la LPS Târgu-Jiu

692

Consiliul Județean Gorj va premia, astăzi, echipa de fotbal juniori a Liceului cu Program Sportiv din Târgu-Jiu, câștigătoare a Campionatului Național „U13”.Vor fi acordate 14 premii în valoare totală de 8.400 de lei.

Elevii și profesorii antrenori ai echipei de fotbal juniori a Liceului cu Program Sportiv din Târgu-Jiu care vor fi premiați sunt: Chelaru Luca-Victor; Bărbulescu Iulian-Mario; Pirea Șerban-Nicușor; Iuțalîm Mihai-Alexandru; Croitoru Eduard-Ionuț; Miruță Marius-Constantin; Pirtea Mario-Andrei; Poenaru Andrei; Deaconu Mihai-Liviu; Bărăitaru Mario-Alexandru; Purdescu Ionuț-Adriano; Chepcel Denis-Ionuț; prof. antrenor Tîlvescu Valentin și prof. antrenor Hîrsu Dorin.
Federația Română de Fotbal a organizat, prin Departamentul Competiții, etapele zonale semifinale și finale ale competiției, la care au participat echipele de juniori ale cluburilor din Liga I, Liga a II-a și Liga a III-a, precum și echipele de juniori ale tuturor cluburilor care au participat în Campionatul Național U13, ediția 2017-2018.Duminică, 23 iunie, la Centrul Național de Fotbal Buftea, s-a disputat ultimul act al Campionatului Național Under 13, competiție rezervată copiilor născuți începând cu anul 2006. Finala Centrului Național U13 s-a jucat în formulă 8+1, pe durata a două reprize a câte 30 de minute, echipa de fotbal juniori a Liceului cu Program Sportiv din Târgu-Jiu reușind să câștige competiția, învingând CSA Steaua, scor 3-2.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here