Premii în bani pentru elevii de 10 din Târgu-Jiu

1007

Elevii din Târgu-Jiu care au obținut media 10 la Bacalaureat și Evaluarea Națională vor fi răsplătiți cu premii în bani, a anunțat primarul Marcel Romanescu. Este vorba despre zece elevi, dintre care patru absolvenți de liceu.
„Premiem performanța la Târgu-Jiu! Ca în fiecare an, am prevăzut în buget o sumă pentru încurajarea performanței în învățământ. Am insistat de la bun început să premiem elevii cu rezultate remarcabile la olimpiade și alte concursuri importante.
Și de această dată am pregătit un proiect de hotărâre pentru următoarea ședință a Consiliului Local, propunere care îi are în vedere pe cei mai merituoși elevi ai orașului.
Din păcate, situația generată de pandemie a împiedicat organizarea unor astfel de concursuri, dar am hotărât să continuăm să-i motivăm pe copiii cu rezultate excepționale la învățătură, așa că toți cei care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și la Bacalaureat vor primi, din partea Primăriei Municipiului Târgu-Jiu, câte 5.000 de lei”, a anunțat Romanescu.
În acest an, trei elevi de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” și un absolvent de la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” au obținut media 10 la Bacalaureat.
În schimb, la Evaluarea Națională s-au înregistrat șase medii de 10. Elevii au studiat la Colegiul Național „Spiru Haret” și la școlile gimnaziale „Constantin Brâncuși”, „Gheorghe Tătărescu”, „Constantin Săvoiu” și „Sfântul Nicolae”.
„Felicitări, dragii mei! Sunteți niște copii extraordinari, la fel ca și ceilalți colegi ai voștri care au obținut rezultate remarcabile. Doresc să felicit și cadrele didactice care au pregătit acești copii! Cu toții suntem mândri că la Târgu-Jiu învățământul ne oferă asemenea bucurii. Vom continua să-l considerăm o prioritate și să alocăm fondurile necesare pentru ca elevii noștri să beneficieze de cele mai bune condiții”, a mai transmis primarul Marcel Romanescu.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here