Premierul Victor Ponta – vizite electorale la Tg-Jiu și Rovinari

224

Prim-ministrul Victor Ponta, însoțit de mai multi membrii ai echipei sale guvernamentale, a participat in această sâmbătă la o serie de evenimente electorale in orașele gorjene Târgu- Jiu și Rovinari, pentru susținerea candidaților Alianței ‪PSD‬-UNPR-PC la alegerile europarlamentare și parțiale.

La Rovinari, mai multe mii de membrii și simpatizanți ai Partidului Social Democrat au fost prezenti la mitingul electoral organizat în fața Casei de Cultura a Sindicatelor din oraș. Pe scenă, alături de premierul Victor Ponta, au urcat trei dintre candidatii PSD la europarlamentare, Daciana Sîrbu, Ecaterina Andronescu si Victor Bostinaru, cât și candidatul pe Colegiul 2 Senat, ministrul delegat al cercetării Mihnea Costoiu, ale caror discursuri au fost aplaudate de cei prezenti.

Discursuri de mobilizare a electoratului pentru alegerile din 25 mai au avut și liderii PSD Gorj, Florin Carciumaru și Ion Calinoiu. Pe scenă s-au mai aflat: Daniel Constantin-presedinte PC si ministru al agriculturii, vice-premierul Liviu Dragnea, ministrii: Dan Sova ( transporturi),Constantin Nita(energie), Nicolae Banicioiu(sanatate),secretarii de stat: Bebe Ionica (comunicatii) si Codrin Scutaru( munca si familie) primari și consilieri locali ai PSD Gorj, membrii ai organizației de tineret și femei ale social-democratilor si -surpiza- 5 primari PNL si PDL !

“Sunt mândru că sunt român și sunt mândru că sunt gorjean. Vreau să facem multe alte lucruri de acum înainte pentru județul Gorj – să refacem drumurile și să avem Târgu Jiu în Patrimoniul cultural UNESCO”, a spus premierul Victor ‎Ponta‬.
Pentru Detalii citeste editia print si online de maine
Ed.: IS / Foto: @Victor_Ponta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here