Premierul Ciucă, așteptat în județ: ”Să spună gorjenilor ce-i așteaptă!”

1597

Senatorul PNL, Ion Iordache, a declarat că premierul Ciucă va veni în Gorj, peste două săptămâni, după ce informațiile șocante, de lichidare completă a CEO în mai puțin de doi ani, au ieșit la lumină.

În acest sens, președintele Sindicatului Energia Rovinari, Constantin Mitrescu, face un apel public, ca tunci ”când vine în Gorj, să vină cu planul de restructurare desecretizat. Să pună lucrurile pe față. Dacă totuși vine aici, să spună: mă, băieți, uite ce se întâmplă. Uite ce a făcut Cîțu. Nu am făcut eu, ăsta e planul … vom încerca să mai rezolvăm ce mai putem. Eu, în opinia mea, i-aș transmite să vină cu planul pe masă, să spună gorjenilor ce se întâmplă, ce ne așteaptă. Sunt atâția oameni care, dacă ar cunoaște planul, ar știi ce să facă… Sunt și tineri în Complexcul ăsta, care lucrează aici și care ar putea în doi, trei ani să-și găsească altă cale, dacă lucrul este așa de draconic cum este prezentat în acel plan și sunt multe voci, nu vă pot da nume, care spun că în Rpmânia nu se va mai produce niciun megawatt pe cărbune”., a transmis acesta la Radio Infinit.

1 COMENTARIU

  1. Vine sa mai toarne niste minciuni, să vă ducă cu zăhărelul. Această adunătură Cio -Ciu au distrus gorjul. L-au plantat in pnl pe ciordache, secondat la prefectură de nepoată iar la CJ de pdl istul cosminel ce vor duce de râpă mineritul și termocentralele.Unii „lideri” de sindicat au pus botul la manevrele adunaturi psd isto -pnl isto ,din interese personale, iar acum a venit finalul dezastrului anunțat o dată cu formarea acestei adunaturi de hoți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here