Pregătiţi pentru Bac de către profesori universitari

253

Elevii gorjeni au posibilitatea de a participa la sesiuni de meditaţii acordate de profesori universitari, astfel încât probele de la Bac să fie promovate cu brio. Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu se va implica și anul acesta în pregătirea elevilor de clasa a XII-a în speranţa că, în acest fel, rezultatele de la examenul maturităţii vor fi mai bune.

Reprezentanţii Universităţii au luat deja în discuţie modalitatea prin care cadrele didactice ale comunităţii academice vin în sprijinul elevilor. S-a avut în vedere organizarea unor cursuri de pregătire gratuite care vizează subiectele cerute în programa pentru Bacalaureat și care sunt susţinute de profesori de la Facultatea de Inginerie şi Facultatea de Relații Internaționale, Drept și Științe Administrative.

Cursuri la mai multe facultăţi
Facultatea de Inginerie organizează astfel de cursuri la disciplina Matematică încă din anul 2011. Pentru sesiunea din vara anului 2015, programul de pregătire a fost pus deja la dispoziţia celor interesaţi, la sediul facultăţii (Calea Eroilor, nr. 30). Facultatea de Relații Internaționale, Drept și Științe Administrative organizează cursuri de pregătire gratuite pentru examenul de Bacalaureat, începând cu 8 aprilie 2015, la disciplinele Limba și literatura română și Limba engleză.
Locul de desfășurare al cursurilor este sediul Facultății de Relații Internaționale, Drept și Științe Administrative din str. Griviței, nr. 1, Târgu-Jiu.
La meditaţii pot participa toţi tinerii care se vor înscrie la examenul de Bacalaureat în sesiunea din vara anului 2015.
Calendarul pregătirii elevilor pentru examenul de Bacalaureat 2015 se găsește pe site-ul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, la secţiunea Noutăţi: http://www.utgjiu.ro/.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here