Pregătiri pentru iarnă, pe drumurile naţionale care trec prin Gorj

78

Angajații Secției Drumuri Naționale (SDN) Târgu-Jiu au acționat, la sfârşitul săptămânii trecute, pe DN 66 în zona Defileului Jiului. Aici s-au efectuat lucrări de punere în siguranţă a drumului, pentru sezonul rece. În perioada următoare, astfel de lucrări se vor desfăşura şi pe tronsonul care merge de la Târgu-Jiu spre Tismana și pe drumul care merge de la Scoarța la Hurezani.

Drumarii gorjeni se preocupă, în această perioadă, de pregătirea arterelor rutiere naţionale pentru iarnă. „Pe DN 66, în Defileul Jiului, efectuăm lucrări de punere în siguranță a drumului pentru iarnă. Este vorba despre reparații prelungite; adică se toarnă asfalt în zona motelului Lainici ți în zona mănăstirii. Vom finaliza săptămâna viitoare, după care ne vom organiza pe drumul ce merge de la Târgu-Jiu spre Tismana și pe drumul care merge de la Scoarța la Hurezani”, a confirmat Ion Tudor, șeful SDN Târgu-Jiu.
Din păcate, acţiunile drumarilor nu sunt văzute cu ochi buni de către unii participanţi la trafic. „Se circulă pe un sens, se circulă dirijat și am surprins neplăcut atitudinea unor conducători auto care s-au arătat deranjați de faptul că au stat 20 sau 25 de minute, timp în care efectuam manevrele de punere a utilajelor pe drum. Dar trebuie să înțeleagă că administrăm drumul și trebuie să asigurăm siguranța participanților la trafic”, a declarat Ion Tudor, şeful Secţiei Drumuri Naţionale Târgu-Jiu. Conducerea SDN Târgu-Jiu face un apel la conducătorii auto să circule cu pridenţă şi să respecte semnalizarea rutieră din zonele unde se efectuează lucrări.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here