Pregătiri în linie dreaptă pentru Zilele Spitalului Târgu-Cărbuneşti

304

La începutul lunii octombrie, conducerea Spitalului Orăşenesc de Urgenţă Târgu-Cărbuneşti organizează cea de-a patra ediţie a Zilele spitalului. Constantin Târziu, managerul unităţii, spune că are invitaţi din marile centre universitare din ţară şi că au fost stabilite coordonatele programului manifestărilor.

A devenit deja o tradiţie ca în luna octombrie, la spitalul condus de Constatin Târziu să se organizeze o manifestare de anvergură, Zilele Spitalului Orăşenesc de Urgenţă Târgu-Cărbuneşti. Şi în acest an va fi organizat un seminar la care vor participa medici din mai multe spitale universitare din ţară. „Am invitat profesori universitari din centre de renume: Craiova, Bucureşti, Timisoara, Târgu-Mureş. Practic, depindem de disponibilitatea lor pentru stabilirea datei exacte pentru desfăşurarea Zilelor Spitalului”, confirmă managerul Târziu.

Ediţia cu numărul patru
Constantin Târziu spune că este cea de-a patra ediţie a  manifestărilor organizate pentru a marca aniversarea celui mai vechi spital din judeţ.  „Este ediţia a patra şi aşteptăm toţi foştii angajaţi ai spitalului, dar şi oficialităţi. Vineri vom avea un simpozion pe teme medicale, sâmbătă o slujbă religioasă şi discuţii cu oficialităţile, iar duminică se vor încheia manifestările. Va fi, desigur, şi o masă festivă, fiind un moment aniversar”, menţionează Constantin Târziu, managerul Spitalului Orăşenesc de Urgenţă Târgu-Cărbuneşti.
Conducerea spitalului din Târgu-Cărbuneşti susţine că mai sunt de stabilit unele detalii legate de eveniment, fiind în plan şi o serie de surprize.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here