Pregătiri în linie dreaptă, pentru RockFest Transalpina

1133

În perioada 27-28 iulie 2018, staţiunea montană Râncă găzduieşte o nouă ediţie a RockFest Transalpina. Regal de trupe rock îi vor delecta pe iubitorii muntelui şi ai muzicii de calitate.

Mii de turişti, iubitori ai muntelui şi ai muzicii rock sunt așteptaţi luna viitoare la Rânca, la poalele Vârfului Păpuşa, unde va avea loc cel mai mare festival de rock al momentului organizat într-o zonă montană. Este vorba despre singurul festival de acest tip, care are loc la nivel naţional. Ajuns la cea de-a doua ediţie, Rockfest Transalpina reuneşte în zona Rânca unele dintre cele mai bune trupe rock din ţară.

Concerte maraton, la un eveniment de răsunet naţional
Principalul organizator al Rockfest Transalpina este Consiliul Judeţean Gorj, care a luat în calcul organizarea mai multor evenimente în sezonul estival pentru zona Rânca, astfel încât să fie atraşi cât mai mulţi turişti în zona montană a Gorjului.
Festivalul Rockfest Transalpina va avea loc în zilele de 27 şi 28 iulie. Va fi vorba de un concert-maraton care va debuta pe 27 iulie, la ora 18.00 şi se va încheia cu mult după miezul nopţii, pe 28 iulie. Programul festivalului a fost definitivat de către organizatori. Pe 27 iulie vor concerta pe scena de la poalele Munţilor Parâng: Ovidiu Anton, Bucovina, Celelalte Cuvinte şi renumita trupă Iris. De asemenea, pe 28 iulie vor cânta la Rânca Ember Fire, Scarlet Aura, Bucium, Dave Evans & The Rock. Turiştii îşi pot face de acum rezervări la pensiunile din staţiunea turistică Rânca sau îşi pot programa concediile către finalul lunii iulie, pentru a prinde un loc la un festival de rock în zona montană.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here