Pregătiri în linie dreaptă pentru Festivalul Berii

682

Primăria Municipiului Târgu-Jiu a stabilit toate detaliile în vederea organizării unei noi ediţii a Festivalului Berii. Potrivit viceprimarului Adrian Tudor, până în prezent s-au înscris 15 firme de alimentaţie publică şi 50 de mici comercianţi. De asemenea, Tudor a menţionat că Heliportul va fi închis în perioada 16-24 august, elicopterele SMURD urmând să aterizeze pe stadionul municipal.

De luni, amatorii de mici şi bere sunt aşteptaţi pe Insuliţa de pe Jiu, unde vor fi prezenţi mai mulţi comercianţi pregătiţi să-i servească. Autorităţile s-au pregătit cum se cuvine, invitând la Târgu-Jiu şi câţiva artişti care să întreţină atmosfera de petrecere. „În acest moment, sunt 15 terase de alimentaţie publică, care doresc să ocupe loc pe Insuliţă. Sunt mici comercianţi în număr de 50, care s-au înscris până acum. De asemenea, vom avea şi un parc de distracţii pentru cei mici, cum am avut şi la Zilele oraşului. Spectacolul va fi organizat de partenerii noştri Pepsi şi Ursus.
Vineri vom avea o seară de folclor, urcând pe scenă Şcoala Populară de Artă şi Doina Gorjului, Ansamblul Doina Gorjului reprezentând România la Festivalul Internaţional de Folclor, dar va susţine recitalul pe Insuliţă, pentru a avea un număr cât mai mare de spectatori. Duminică seara, în încheierea festivalului berii, vor cânta la Târgu-Jiu trei artişti de muzică uşoară: Ruby, Nicole Cherry şi Vescan”, a explicat viceprimarul Adrian Tudor.

Elicopterele SMURD nu vor mai ateriza pe heliport
La fel ca la Zilele Oraşului, heliportul de pe insuliţă va fi ocupat şi în perioada de desfăşurare a Festivalului Berii. De aceea, săptămâna viitoare elicopterele SMURD vor ateriza pe stadion. „În perioada 16-24 august, pe Insuliţă desfăşurându-se Festivalul Berii, Heliportul nu mai poate fi folosit. Am anunţat autorităţile abilitate, iar elicopterele vor ateriza pe terenul numărul 3 de pe Stadionul Municipal”, confirmă Adrian Tudor, viceprimarul municipiului Târgu-Jiu.
Reprezentanţii municipalităţii dau asigurări că până luni vor fi puse la punct toate detaliile astfel încât gorjenii să se poată bucura din plin de această nouă ediţie a Festivalului Berii.
Minodora Sucea

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here