Prefectul Teodorescu se întâlneşte cu omologul său de la Hunedoara

133

Prefectul de Gorj, Claudiu Teodorescu a stabilit întâlnirea cu responsabilii pe probleme de mediu de la Petroşani, dar şi cu prefectul din Hunedoara pentru soluţionarea problemei gunoaielor de pe Jiu.

La începutul acestei săptămâni prefectul judeţului, Claudiu Teodorescu, la intervenţia Şefului Sistemului de Gospodărire a Apelor Gorj, Teodor Popescu, care îi spunea că nu este mulţumit din pricina faptului că acţiunile acestuia de strângere a deşeurilor de pe Jiu nu au un rezultat bun, din cauză că pe cursul apei din judeţul vecin vin tone de gunoaie, fapt pentru care munca este în zadar, declara, că va organiza o întâlnire cu autorităţile judeţene din Hunedoara, dar şi cu ceilalţi factori de decizie pentru soluţionarea problemei gunoaielor de pe Jiu.
“Iau legătura cu prefectul de Hunedoara pentru a stabili o întâlnire. Şi să ştiţi că munca pe care o desfăşuraţi nu este în zadar”, a precizat Teodorescu la începutul săptămânii. Zis şi făcut, acesta a luat legătura cu autorităţile din judeţul vecin pentru a găsi soluţii la problema ridicată de Teodor Popescu.
A.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here