Prefectul de Gorj, la prima aroganță

2299

Șoferul prefectului județului Gorj, Iulian Popescu, a rămas fără permisul de conducere după ce a folosit un girofar neconform pe mașina de serviciu. În aceasta se afla și prefectul Iulian Popescu, care a recunoscut în fața polițiștilor utilizarea dispozitivului, însă a considerat fapta întemeiată deoarece ”se grăbea”. Cu alte cuvinte, și-a pierdut răbdarea în trafic, iar pentru că deține funcția cea mai importantă în județ și-a permis să-și facă loc cu girofarul.

Ulterior s-a constatat că acesta a fost folosit abuziv, fiindcă acolo unde trebuia să ajungă prefectul nu constituia o urgență.

Miercuri, prefectul se întorcea de la o acțiune din Peștișani, când, pe Calea Severinului din Târgu Jiu, șoferul lui a fost tras pe dreapta de un echipaj de la Poliția Rutieră Gorj pentru că folosea un girofar necorespunzător pe mașina instituției.

Liberalul Iulian Popescu a fost numit în funcția de prefect al județului Gorj, în data de 25 mai.

 

4 COMENTARII

  1. Ce puteam altceva spera de la un prefect aservit baronului,latifundiarului de Gorj,Iordache !? La modul cum s-a „lucrat” in PNL Gorj nu este nici o surpriza;s-a mers pe linia adoptata odata cu numirea fostei prefecte iar Iulian Popescu este o alta „marie” dar cu aceleasi calitati:zero!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here