Prefectul Cristina Cilibiu A REFUZAT să primească, la discuții, delegația CNS Cartel Alfa

2943

Caz unic, la noi, în Gorj. Delegațiile CNS Cartel Alfa care-i reprezintă pe salariații care protestează în țară împotriva Guvernului pentru facturile mari la energie și prețurile uriașe ale alimentelor, la mitingurile anti-sărăcie, au fost primite de fiecare prefect al județului în care au fost astfel de manifestații.

Astăzi, însă, prefectul de Gorj, Cristina Cilibiu a transmis delegației Cartel Alfa, că nu poate s-o primească fiindcă ”are treabă și trebuie să plece”. Acest răspuns a venit de la jandarmii care fuseseră să-i spună Cristinei Cilibiu că reprezentanții CNS Cartel Alfa așteaptă să fie primiți la discuții: ” Voiam să-i înmânăm un document pe care, în calitatea sa de prefect, doamna Cilibiu să-l transmită la Guvern. Nu a fost posibil. Peste tot, în țară, delegațiile noastre au fost primite de prefecți. La noi… cred că doamna prefect n-a primit … binecuvântarea. Și, astfel, nu am fost primiți”, a spus liderul Cartel Alfa Gorj, Alin Munteanu.

3 COMENTARII

  1. Cartel mafia psd care reprezinta infractorii! Au lins cururile psd, acum plang ca psd face prostii? Cand li s-a atras atentia ca psd sunt hoti, tot cartel mafia psd era cu gura mare! Sa taca din gura!

    • Sunt sigur domnule ca faceți confuzie între Cartel Alfa și CNSLR FRĂȚIA,ori nu știați ca cnslr are pact cu psd din 1990,sau sunteți unul dintre oamenii lui Iordache și atunci nu are rost sa mai lungim discutia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here