Predescu: „Am o poftă mare de fotbal!”

484

Chiar dacă este de ceva vreme pandur, Cornel Predescu poate fi privit în această vară ca și o nouă achiziție pentru echipa gorjeană, asta pentru că el revine pe terenul de joc după o pauză de un an, pauză cauzată de o accidentare la genunchi suferită la ultimul amical înaintea startului sezonului trecut.

Mijlocașul Cornel Predescu a avut parte de multe ghinioane de la venirea sa la Pandurii, însă cel mai mare a fost cel care l-a lovit la meciul cu Gyor. Predescu s-a accidentat la genunchi chiar din primul minut și, deși inițial s-a crezut că va fi nevoie de o pauză de doar câteva luni, jucătorul Pandurilor n-a mai apucat să evolueze în sezonul 2013-2014 nici măcar un singur minut. Acum, la aproape un an de la nefericitul eveniment, Predescu este gata să revină în lupta pentru un loc în formula de start a Pandurilor: „Am o poftă mare de fotbal, sunt foarte bucuros că am reușit să mă recuperez 100% și că mă pot pregăti alături de băieți. Sper să nu mai avem parte de astfel de evenimente nefericite, să terminăm pregătirea cu bine și să începem un an care să fie mult mai bun decât cel care a trecut. Pentru mine se poate spune că e un nou început, sper să nu mai am parte de accidentări, să mă pot pregăti, să fiu alături de echipă și să dau tot ce am mai bun pentru echipă pentru că sunt un pic dator echipei după o pauză de un an de zile. E al doilea accident de acest gen pentru mine, primul a fost în urmă cu șapte ani, dar cum și atunci am trecut cu bine peste, sper să fac și acum același lucru”, a declarat Cornel Predescu.

„A fost greu să mă uit la televizor”
Cel mai greu pentru un jucător de fotbal este în perioadele în care este nevoit să stea departe de echipă și să-și privească colegii la televizor. Așa a fost și pentru Predescu, jucător care a ratat un an în care echipa a evoluat și în cupele europene: „Mi-a fost dificil să stau acasă, să mă uit la meciurile Pandurilor la televizor nu doar din Europa League, ci și cele de campionat… Dar a trecut, nu vreau să mă mai gândesc, privesc doar înainte și sper să avem parte numai de bucurii anul acesta”, a mai declarat Cornel Predescu. Acesta își aduce aminte și care au fost ultimele meciuri în care a evoluat, unul dintre ele fiind tot în zodia ghinionului pe care însă speră ca acum să-l fenteze definitiv: „Ultimul joc oficial a fost cel cu Chiajna, în care am jucat doar câteva minute, dar mai multe minute am prins cu Bistrița, meci la care, la fel, am ieșit accidentat… Asta e, a trecut, sper ca anul acesta să pot evolua mult mai mult și să ajut echipa”.

Așteaptă un sezon bun pentru Pandurii
După ce a privit de pe margine ușorul regres pe care Pandurii l-a înregistrat în campionat în sezonul precedent, când a terminat pe locul 7, departe de acel titlu de vicecampioană câștigat de formația gorjeană în sezonul 2012-2013, Cornel Predescu speră ca acum echipa sa să reușească să revină în lupta pentru primele poziții ale clasamentului: „Sigur va fi un sezon dificil, dar noi suntem încrezători, avem mare încredere în forțele noastre și după o pregătire foarte bună eu zic că vom face o figură mult mai frumoasă decât în ultima parte a sezonului trecut. Nu știu ce să zic de viitorul campionat. Prefer să vorbim după, nu înainte. Oricum, Pandurii și-a propus unul dintre primele locuri și cred că și anul acesta va fi la fel, nu vom avea un alt obiectiv”, a mai spus mijlocașul Pandurilor, convins fiind că echipa gorjeană nu va intra în lupta pentru evitarea retrogradării, deși campionatul viitor va fi unul în care nu mai puțin de șase echipe vor lua drumul ligii secunde.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here