Prea puţine voturi pentru achiziţionarea tărgilor performante la Spitalul Judeţean

102

Directorul medical al Spitalului Judeţean de urgenţă Târgu-Jiu a încercat să obţină fondurile necesare achiziţionării unor tărgi performante pentru transportul pacienţilor. În acest sens, a fost întocmit un proiect în valoare de 5.000 euro, care a fost depus pentru obţinerea finanţării în cadrul unui program derulat de o bancă. Din păcate, proiectul a obţinut doar puţin peste 300 de voturi, neclasându-se în rândul proiectelor eligibile.

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a cerut sprijinul gorjenilor pentru ca proiectul depus în numele unităţii să obţină cât mai multe voturi online şi să fie câştigător. Din păcate, în ciuda eforturilor personale făcute de directorul medical Cristina Căliman, nu s-au obţinut suficiente voturi. „Am obţinut doar 307 voturi şi ar fi trebuit să avem peste o mie pentru a ne clasa în primele 20 de proiecte. Am făcut tot ce s-a putut, am distribuit pliante, am apelat la cunoştinţe, prieteni, am promovat atât cât s-a putut acest proiect, dar, din păcate, se pare că nu a fost suficient. Niciun proiect din judeţul nostru nu a fost printre cele câştigătoare. (…) Eu le mulţumesc celor care au votat şi sper să ne fie alături şi cu alte ocazii”, a menţionat Cristina Căliman, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Deşi nu au reuşit să obţină fondurile necesare achiziţionării de tărgi performante pentru transportul pacienţilor, reprezentanţii SJU Târgu-Jiu nu renunţă. Se caută, în continuare, soluţii pentru a face rost de bani astfel încât să se strângă suma necesară acestei achiziţii.
Minodora Sucea
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here