Prea firavi pentru lider! Viitorul – Pandurii: 3-0

211

Aşa cum era de aşteptat, echipa lui Gheorghe Hagi a controlat ostilităţile în partida de la malul mării. Deşi are o trupă tânără, liderul Ligii 1 a arătat că este o formaţie mai omogenă, dar şi că merită să fie în vârful clasamentului. Gorjenii au avut câteva sclipiri pe parcursul meciului, dar s-a văzut că elevii lui Stoican sunt cel puţin la o clasă distanţă de puştii Viitorului.

Filmul meciului
Minutul 19: Pandurii a avut noroc în debutul confruntării. Chițu a trimis balonul în plasă cu capul, după o centrare a lui Purece, dar de la margine s-a semnalizat eronat ofsaid.
Minutul 23: Surugiu a ratat prima ocazie a Pandurilor, când, scăpat în bandă, a şutat prea slab pentru a-i pune probleme lui Rîmniceanu.
Minutul 24: Acelaşi Surugiu a trimis un şut mult mai bun, iar portarul Viitorului a respins cu dificultate în corner.
Minutul 30: Iancu a deschis scorul după ce şutul lui Vlad Morar a lovit bara. Boli a reacţionat mai repede decât defensiva gorjenilor, iar Stanca a rămas fără replică la mingea trimisă de fostul stelist.
Minutul 37: Negoiţă a oprit mingea cu mâna în careu, iar Comanescu a arătat punctul cu var. Chiţu a majorat diferenţa din penalti.
Minutul 40: Ene a ratat o ocazie imensă, după un corner.
Minutul 52: Chițu a centrat de pe partea stângă, Stanca a ieșit să blocheze din fața lui Morar, mingea a fost deviată, după care Iancu a trimis pe lângă poartă.
Minutul 54: Surugiu a scăpat singur pe partea stângă, a șutat de la marginea careului de 16 metri, dar Stanca a respins.
Minutul 59: Purece, bine lansat pe dreapta, a profitat de spațiul liber, a intrat în careu, după care a șutat pe colțul scurt. Mingea a lovit bara din stânga porții lui Stanca.
Minutul 81: Coman a finalizat elegant, cu exteriorul piciorului stâng, la colțul lung, după o acţiune bună a lui Ganea.
Minutul 84: Dodoi, bine lansat în careu, a rămas singur cu Rîmniceanu, dar nu a obţinut penalti după un duel cu portarul.
Minutul 93: Florinel Coman a scăpat singur cu Stanca, dar portarul gorjenilor a respins.

Viitorul Constanţa – Pandurii Tg-Jiu: 3-0 (2-0)
Stadion: Viitorul, Ovidiu
Au marcat: Iancu (30`), Chiţu (37`), Fl. Coman (81`)
Viitorul: Rîmniceanu – Benzar, Hodorogea, Boli, Cr. Ganea – N. Roșu (Vînă 57’), Nedelcu, Purece – G. Iancu (Fl. Coman 71`), V. Morar (Casap 57’), A. Chițu. Antrenor: Gheorghe Hagi
Rezerve: Buzbuchi, Dumitrescu, Țîru, Cicâldău
Pandurii: Stanca – Negoiță (Nwabueze 46’), Ene, Fl. Ilie, Bușu – Zaina, Stana – Hlistei, Surugiu, Pîrcălabu (Dodoi 70’) – Negruț (Dănăricu 57’). Antrenor: Flavius Stoican
Rezerve: Popescu, Firțulescu, Hamed, Tătaru
Arbitri: Adrian Comănescu, Marius Nicoară, Bogdan Gheorghe
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here