Prea băuţi ca să mai ştie cine era la volan

342
Patru bărbaţi au fost duşi de poliţişti ieri dimineaţă la Spital după ce au fost implicaţi într-un accident rutier la Scoarţa. Maşina cu care mergeau cei patru a părăsit şoseaua chiar în faţa echipajului de poliţie aflat în patrulare, după ce au ajuns la faţa locului oamenii legii încercând să stabilească cine se afla la volan.

Niciunul dintre cei patru nu îşi asuma responsabilitatea şofatului şi, implicit a producerii accidentului, mai ales că poliţiştii i-au mirosit pe aceştia că băuseră înainte de a se urca la volan.

Cei patru nu au suferit răni grave, dar, pentru că nu au recunoscut care dintre ei conducea, au fost duşi la spital pentru a li se recolta probe de sânge. Poliţiştii au descoperit că în maşină se afla şi proprietarul autoturismului, suspectat şi el că ar fi consumat alcool, ulterior anchetatorii înclinând să creadă că, de fapt, el era cel care era la volan în momentul producerii accidentului. Trei din cei patru pasageri au vârsta de 36 de ani, celălalt având 29 de ani. Poliţiştii continuă ancheta pentru a afla exact împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here