Prăjitura “Irina” a avut blatul pe gustul consilierilor de la Bumbești-Pițic

464

Primarul PSD, Michy Nioață, nu a reușit să-și facă, duminică, majoritatea dorită în Consiliul Local prin care să-și impună propriul viceprimar în comuna Bumbești-Pițic, pe care a câștigat-o pentru a doua oară în bătălia electorală din 5 iunie. Deși majoritatea s-a jucat la un vot, liberala Irina Cojocaru, faimoasa soacră a lui Mugurel Surupăceanu, lansată de câteva luni în politică, a reușit să rupă voturile care au făcut-o viceprimar, inclusiv din tabăra roșie.

Blamată de cea mai mare parte a aleșilor din Bumbești-Pițic, pentru jocurile făcute de PNL pentru a o lansa în cursa electorală, liberala Irina Cojocaru a reușit să-și atragă, la jocul politic făcut ieri, de partea ei, tocmai aleșii care nu demult o criticau.
Pe motiv că propunerea primarului PSD, pentru viceprimar, nu a fost pe placul lor, Nioață nu a reușit să se bazeze pe voturile celor care i-au promis susținere, astfel că majoritatea a ajuns să fie făcută de PNL, iar Cojocaru s-a întronat viceprimar.

PSD a pierdut la Ciuperceni
Situația s-a jucat în aceeași manieră și la Ciuperceni, loc în care edilul PNL a reușit să-și pună alături un viceprimar de aceeași culoare politică, celelalte partide preferând să bată palma împotriva PSD.
A.Stoica

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here