Prădat de prietenul care locuia fără forme legale în casa sa. Prejudiciu de peste 3000 de lei!

720

Culmea tupeului din partea unui bărbat din Bâlteni! Acesta este cercetat de polițiști, după ce a furat peste 3000 de lei din casa prietenului său, care îl găzduia fără forme legale în imobilul său. Hoțul a fost prins de polițiști, acesta recunoscându-și fapta.

,,La data de 9 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat de 49 de ani, din comuna Bâlteni, despre faptul că în urmă cu o zi, un bărbat de 56 de ani, din aceeași localitate, i-ar fi sustras, din locuință, suma de 3.300 de lei, acesta locuind la adresa persoanei vătămate, fără forme legale.
Din cercetările efectuate, polițiștii l-au identificat pe bărbatul în cauză, având asupra sa suma de 900 de lei, despre care a declarat că i-a sustras de la persoana vătămată, recunoscând astfel fapta comisă. Prejudiciul a fost recuperat partial”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here