Potârcă ştie cum va pierde din voturi

410

Constantin Ninel Potârcă a nominalizat municipiul Târgu Jiu atunci când a vorbit la Bucureşti despre oraşele în care primarii unor localităţi din ţară ar face presiuni asupra rromilor pentru a nu vota cu el.

Candidatul domiciliat în cartierul Meteor se plânge de faptul că în periplul său prin ţară a întâlnit diferiţi rromi care i s-au plâns de faptul că nu îl vor vota întrucât asupra lor s-ar face presiuni din partea primarilor din localităţile respective.

Potârcă se mai plânge şi de faptul că va pierde voturi întrucât semnul său electoral seamănă cu cel al altui candidat independent. Sorin Oprescu are ca semn electoral o stea cu şapte colţuri într-un cerc albastru, iar cel al lui Potârcă este tot o stea, cu 16 colţuri, roza vânturilor, sub formă de busolă, pe ea figurând inclusiv semnele cardinale. Candidatul domiciliat în Meteor se mai plânge şi de faptul că legea actuală nu le permite independenţilor să îşi numească reprezentanţi în birourile electorale din judeţe. Potârcă e convins că, astfel, candidaţii susţinuţi de partidele politice au din start un avantaj în faţa independenţilor.
Gelu IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here