Potârcă, liber să plece de acasă oriunde doreşte

277

potarcaFostul candidat la Preşedinţia României, Constantin Ninel Potârcă, spune că nu mai are nicio restricţie în privinţa liberei circulaţii prin ţară sau chiar în străinătate, după ce anchetatorii au decis să nu-i prelungească interdicţia pe care a avut-o în ultimele luni.

Acesta a fost obligat de procurori să stea doar în Târgu Jiu, luna trecută dându-i-se voie pentru două zile să meargă la Timişoara şi să îşi facă analizele medicale pentru care a tot cerut ridicarea restricţiilor. El afirmă că acum a fost prezent la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj şi i s-a comunicat oficial lucrul pe care îl aştepta încă din luna noiembrie a anului trecut.

Mai mult, Potârcă declară că la unul dintre dosarele sale în care este acuzat de producerea unei evaziuni fiscale de circa un milion de euro a sosit şi o expertiză contabilă care ar demonstra că nu există prejudiciul ce i s-a imputat. Fostul prezidenţiabil a susţinut mereu că nu este vinovat şi că aşteaptă cu interes să îi fie realizate rechizitoriile. „Nu există prejudiciul de 38 de miliarde despre care vorbeau domnii procurori. Cel puţin aşa au constatat experţii. Deci nu am nicio vină, ceea ce tot spun din luna noiembrie de când este tot acest circ. Probabil se va trimite dosarul la judecată şi se va constata şi acolo lipsa evaziunii, dar până atunci eu am rămas şi bolnav şi fără afaceri”, spune Potârcă.

Gelu Ionescu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here