Potârcă are gânduri mari – Se vrea consilier prezidenţial

540
potarcaCandidatul independent la preşedinţie, Constantin Ninel Potârcă, nu a stabilit căruia dintre cei doi candidaţi îi va da voturile obţinute în primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale.

Potârcă a declarat însă că cel cu care va bate palma în acest sens trebuie să îi garanteze locul de consilier prezidenţial pe problemele rromilor, la Cotroceni.

Constantin Ninel Potârcă a menţionat ieri că a obţinut 22.000 de voturi la nivel naţional şi peste 600 de voturi în Gorj după primul tur al alegerilor prezidenţiale. Omul de afaceri de etnie rromă spune însă că a fost dezamăgit de voturile obţinute dar nu va renunţa la politică urmând să îşi constituie un Partid al Minorităţilor. El a subliniat că rromii nu l-au votat deoarece reprezentanţii celorlalte partide politice i-ar fi cumpărat pe votanţii de etnie rromă cu bani şi alimente. Potârcă nu a stabilit până acum cui îi va da voturile câştigate, dar a menţionat că va avea o întrevedere în acest sens şi cu Traian Băsescu dar şi cu Mircea Geoană, cei doi candidaţi intraţi în turul al doilea al prezidenţialelor. ,,Nu am stabilit cui dau voturile. Voi sta de vorbă atât cu Trian Băsescu cât şi cu Mircea Geoană pentru a încheia cu unul dintre ei un protocol. Abia apoi voi face public pe ce candidat voi susţine. Acum plec la Bucureşti”, a declarat Potârcă.
În schimbul voturilor Potîrcă a menţionat că vrea să obţină un loc sau două de secretar de stat şi unul de consilier prezidenţial pentru el. ,,Mi-aş dori să fiu consilier prezidenţial pe problemele rromilor ori la Mircea Geoană ori la Băsescu. Am specialişti şi pentru posturile de secretar de stat”, a declarat ieri Potârcă.
Anamaria STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here