Posturi vacante în administraţia publică locală din judeţ

327

Primăriile din Gorj continuă organizarea unor concursuri pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul instituţiilor locale. Ultimele examene anunţate sunt cele pentru ocuparea unor funcţii în cadrul primăriilor Alimpeşti, Turceni, Arcani sau Novaci.

Primăria Alimpeşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacantă de asistent medical comunitar debutant, în cadrul Compartimentului Urbanism şi amenajarea teritoriului control şi disciplină în construcţii, asistenţă socială şi autoritate tutelară. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: absolvenţi de şcoală postliceală sanitară, specializarea – asistent medical generalist; certificat de membru al Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România. Data limită pentru depunerea dosarelor este 4 decembrie. Proba scrisă a concursului a fost programată pentru ziua de 15 decembrie, ora 11.00, iar interviurile pentru 17 decembrie, ora 14.00.
Şi Primăria comunei Arcani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie, vacante, de şofer la Compartimentul alimentare cu apă. 28 noiembrie este termenul limită pentru depunerea dosarelor de concurs, urmând ca proba scrisă să aibă loc pe 17 decembrie, ora 10.30, iar interviurile să se susţină în data de 19 decembrie. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs sunt: permis de conducere categoria C + E cu atestat profesional pentru transport marfă în termen de valabilitate; minimum cinci ani vechime în domeniu; fără antecedente rutiere grave (penal sau permis suspendat); cunoştinţe minime de mecanică auto; minimum zece clase. O altă funcţie scoasă la concurs, însă de această dată temporar vacantă, este cea de administrator public în cadrul Primăriei oraşului Novaci. Cerinţele specifice sunt: studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă; vechime în specialitatea studiilor de minimum cinci ani. 4 decembrie 2015, ora 16:00, este termenul limită pentru depunerea dosarelor de concurs. Examenul scris a fost programat pentru 15 decembrie, ora 10.00, iar interviurile se vor susţine două zile mai târziu, de la aceeaşi oră.

3 posturi la Turceni
Mai multe posturi vacante pentru care se vor organiza concursuri sunt anunţate la Primăria Turceni care angajează, pe perioadă nedeterminată, un asistent medical, două îngrijitoare pentru copii şi un îngrijitor clădire. Pentru postul de asistent medical, se cer studii în domeniul asistenţei medicale, cu vechime de minim un an şi atestat de liberă practică pentru exercitarea profesiei de asistent medical vizat la zi. Totodată, pentru posturile de îngrijitor clădire şi îngrijitoare copii, nu se cer decât minimum zece clase şi vechime în câmpul muncii de minim un an.
Concursul se va organiza conform calendarului următor: 8 decembrie 2015, ora 15.00 – termenul limită de depunere a dosarelor; 15 decembrie 2015, ora 10.00 – proba scrisă; 17 decembrie 2015, ora 10.00 – proba interviu.
Izabella Molnar

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here