Posturi vacante după concursurile organizate de DGASPC Gorj

396

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj organizează, în data de 27 ianuarie, concurs pentru ocuparea mai multor posturi vacante. Cea mai mare concurenţă este pe un post de îngrijitor la CSCCD Târgu-Jiu, unde au fost depuse 16 dosare. Puţini dintre cei înscrişi s-au prezentat la proba scrisă, iar unii dintre ei nu au reuşit să obţină nota minimă pentru a fi admişi. Postul de consilier juridic rămâne, astfel, vacant şi va fi scos la concurs în primăvară; la fel şi postul de muncitor calificat III – întreţinere CSAPR Târgu-Jiu.

La concursul organizat de DGASPC Gorj ieri, pe postul de inspector specialitate – contabil la CSCCD Novaci nu s-a înscris nimeni. Pentru posturile unde concurenţa era destul de mare, iniţial, puţini candidaţi au avut curajul de a se prezenta la concurs. Dintre cei prezenţi, puţini au reuşit să promoveze proba scrisă. „Pentru postul de muncitor calificat III CSCCD Târgu-Jiu am avut un candidat admis şi unul respins; pentru muncitor calificat I CSCCD Târgu-Jiu am avut 3 admişi şi unul respins. La muncitor calificat III CSAPR Târgu-Jiu a fost prezent un singur candidat, care a fost respins. Pentru postul de muncitor I CIA Suseni am avut 2 absenţi, 3 respinşi şi unul admis. Şi la cele trei posturi de îngrijitor CIA Dobriţa am avut un absent, 3 respinşi şi 2 admişi, iar la cele 2 posturi de îngrijitor CIA Suseni au fost 2 absenţi, un respins şi 6 admişi. Opt candidaţi au absentat de la concursul pentru îngrijitor la CSCCD Târgu-Jiu, iar dintre cei prezenţi 3 au fost respinşi şi 4 admişi. Pentru postul de inspector specialitate gradul IA, la Biroul de Achiziţii publice şi contractare servicii sociale au promovat proba scrisă 3 candidaţi, unul a fost respins şi 7 absenţi. De asemenea, postul de consilier juridic la Compartimentul Contencios a rămas vacant, din cei şase candidaţi, 5 absentând şi unul fiind respins”, a explicat Dumitru Cotrună, director general al DGASPC Gorj.
Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj spune că toate posturile care au rămas vacante după desfăşurarea concursurilor de angajare vor fi scoase la concurs în perioada martie-aprilie. Cei interesaţi sunt sfătuiţi să urmărească pagina de internet a instituţiei http://www.dgaspcgorj.ro/ pentru a fi la curent cu noutăţile privind aceste angajări.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here