Posturi la primăriile Stejari şi Polovragi, scoase la concurs

383

Două posturi publice sunt scoase la concurs, în Gorj, în această perioadă. Este vorba de un post de inspector în cadrul compartimentului Financiar-Contabil, Impozite și Taxe Locale, Achiziții Publice de la Primăria Stejari şi un post de consilier în cadrul compartimentului Investiții și Dezvoltare Locală, Achiziții Publice și Parteneriat cu Structuri Asociative la Primăria Polovragi.

În luna februarie şi martie, mai multe primării din judeţ organizează concurs pentru ocuparea mai multor funcţii vacante de execuţie în administraţia locală. Primăria Comunei Stejari, Județul Gorj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de inspector, clasa I, gradul profesional debutant, în cadrul Compartimentului Financiar-Contabil, Impozite și Taxe Locale, Achiziții Publice. De asemenea şi Primăria Comunei Polovragi, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de consilier, clasa I, grad profesional principal la Compartimentul Investiții și Dezvoltare Locală, Achiziții Publice și Parteneriat cu Structuri Asociative. Pentru postul de la Stejari, prima probă, cea scrisă, va fi susţinută pe 03 martie, următoarea, respectiv interviul, fiind programată pe 05 martie. Pentru postul de la Polovragi, 21 februarie 2014, ora 15:00: termenul limită de depunere a dosarelor, 04 martie, ora 10:00: proba scrisă, iar interviul pe data de 06 martie tot de la ora 10.00.

primaria_polovragiCerinţe
În consecinţă, gorjenii care au studiile necesare şi vechimea impusă de cerinţele posturilor scoase la concurs se pot angaja la primăriile din Stejari şi Polovragi.
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științelor juridice sau economice; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani; să facă dovada că are cunoștințe de operare PC; cunoștințe de limbă străină (engleză): nivel mediu.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here