Posturi de soldat gradat profesionist la Batalionul 24 Infanterie Târgu Jiu

5727

Luna februarie a început cu prima serie de recrutare, selecție și repartizare a candidaților pentru posturile de soldat gradat profesionist la Batalionul 24 Infanterie Târgu Jiu, județul Gorj.

Cei interesați trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 ani, împliniți la data începerii programului de instruire şi cel mult 45 de ani împliniți, la data finalizării programului de instruire.

Completarea fişelor de cunoaştere se poate face la sediul batalionului, până pe data de 1 martie, în zilele de luni, miercuri şi vineri între orele 08.00-16.00, respectiv marţi şi joi, între orele 08.00-18.00.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0760.282.189.

La înscriere, candidatul are nevoie de documentele care atestă identitatea, în original (cartea de identitate), de asemenea, pentru întocmirea dosarului, candidatul trebuie să prezinte, în original și copie, următoarele documente: certificat de naştere; carte de identitate, cazier judiciar, documente care să ateste nivelul studiilor și livret militar (unde este cazul), adeverință de la medicul de familie valabilă 90 de zile, care să cuprindă sintagma ,,eliberată pentru susținerea probelor sportive, evaluării psihologice și examinării medicale la intrarea în sistemul militar”.

 

3 COMENTARII

  1. Am făcut fișă de concurs și fișă medicala,dar ei interpeteaza legea pină la 45 ani sau 55 ani și restul inapți militar,iar tineri nu sunt învățați să apere țara

  2. Asta cauta!? După atâția ani de batjocura la adresa celor activi!? Cum este și cu,, pensia speciala,, la militari!? Din 2017 nu au avut nici o mărire asa cum au primit civilii,ati știut asta!? Căutați dar nu vine nimeni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here