Posturi de inspectori vacante la Primăria Sadu

433

Primăria oraşului Bumbeşti-Jiu organizează concurs de recrutare pentru funcţiile vacante de inspector clasa I, grad profesional principal, din cadrul Compartimentului Stare Civilă, inspector debutant la Compartimentul Investiţii şi inspector principal la Compartimentul Achiziţii din cadrul aparatului de specialitate al primarului. Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.
Pentru postul de inspector la Achiziţii, candidaţii trebuie să aibă studii universitare de licenţă, vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului de minimum cinci ani şi cunoştinţe operare calculator, nivel mediu MS Office, Word, Excel (proba de operare PC este eliminatorie). Proba scrisă a concursului a fost stabilită pentru data de 23 iunie, ora 10.00, urmând ca interviurile să aibă loc pe 25 iunie, la aceeaşi oră.
De asemenea, pentru postul de inspector la Compartimentul Stare Civilă al Primăriei Bumbeşti-Jiu, candidaţii trebuie să îndeplinească aceleaşi condiţii menţionate mai sus. În acest caz, proba scrisă a concursului se va ţine pe 9 iunie, la ora 10.00, iar interviurile vor avea loc două zile mai târziu.
Şi pentru postul de inspector debutant la Compartimentul Investiţii, candidaţii trebuie să aibă cunoştinţe PC nivel mediu şi studii superioare tehnice în domeniile construcţii, mecanic sau electromecanic, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă. 16 iunie, ora 10.00, este data când se va susţine proba scrisă pentru ocuparea acestui post, urmând ca proba de interviu să aibă loc pe 18 iunie, de la aceeaşi oră.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here