Poștașii distribuie materiale de informare legate de coronavirus

1086

Poșta Română va distribui, către populație, odată cu trimiterile poștale și drepturile sociale, materiale de informare privind prevenirea infecției cu coronavirus, în baza unui parteneriat cu UNICEF.
Campania este dedicată copiilor, părinților și persoanelor care au în grijă copii.
Factorii poștali vor distribui, la începutul lunii mai, un total de 540.000 de flyere în fiecare județ, iar fiecare beneficiar va primi, odată cu trimiterile poștale sau cu drepturile sociale (pensii, alocații, șomaj) câte un exemplar din cele trei materiale diferite.
„Poșta Română se implică, cu titlu gratuit, în această campanie de informare. Compania are logistica și resursele umane necesare pentru distribuirea către populație a mesajelor de informare dezvoltate de UNICEF. Participând la această acțiune umanitară suntem «parte din viața oamenilor», așa cum spune și sloganul companiei”, a declarat Horia Grigorescu, directorul general al Poștei Române.
„Ne bucurăm că pornim acest parteneriat pentru că astfel mesajele noastre vor putea ajunge mai ales la categoriile cele mai vulnerabile care nu au acces la internet și la dispozitive mobile de comunicare. Poșta Română este o companie cu acoperire națională, al cărei sprijin și implicare contează mult în aceste momente”, a declarat Pieter Bult, reprezentantul UNICEF în România.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here