Poşta română introduce noile beneficii ataşate cardului prepaid

430
postaBucureşti, 15 februarie 2010.
Compania Naţională Poşta Română şi Advances Payment Solutions Ltd.(APS) anunţă că, începând cu data de 16 februarie 2010, cardul Poşta Română cashplus prepaid Mastercard oferă posesorilor posibilităţi de economisire şi noi beneficii.

Astfel, cardul va oferi bonuscasch, un beneficiu de tip cashback care rambursează utilizatorilor 1% pentru prima sumă de 1000 lei plătită cu cardul, peste acest prag suma returnată urmând a fi de 0,5%. De asemenea, comisionul de administrare lunară a cardului va fi redus cu 50 %, până la 4,95 lei. Cardul Poşta Română cashplus prepaid MasterCard a fost lansat în aprilie 2009, în colaborare cu APS, companie europeană de top în categoria furnizorilor din segmentul prepaid.

Poşta Română a adoptat produse financiare de tip prepaid pentru a oferi clienţilor flexibilitate în gestionarea fondurilor personale; cardul poate fi utilizat pentru plata la comerciant, magazine on-line şi la bancomatele din întreaga lume care afişează sigla Mastercard. Cardul Poşta Română cashplus prepaid Mastercard facilitează o creştere a nivelului de utilizare a cardului vs.cash, adresându-se şi segmentul de clienţi nebancarizaţi. Cardul este disponibil în oficiile poştale participante.
Compania Naţională Poşta Română este operatorul naţional din domeniul serviciilor poştale şi se află în proprietatea statului român, reprezentat de Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale şi Fondul Proprietatea. Poşta Română este operatorul cu cea mai mare reţea de retail din ţară. Peste 7000 de subunităţi poştale stau la dispoziţia clienţilor, oferind acces nu doar la servicii tradiţionale, dar şi la serviciile bazate pe cele mai noi tehnologii, care asigură transmiterea securizată a banilor, încasarea facturilor la utilităţi, prestarea de servicii bancare şi chiar transmiterea de mesaje de la căsuţa de e-mail la adrese poştale.
Selecţie realizată de DANIELA SCAFEŞ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here