Poșta are program normal pe 23 ianuarie

329

Executivul a stabilit miercuri, printr-o Hotărâre, ca ziua de luni, 23 ianuarie 2017, să fie zi liberă pentru salariații din sectorul public, făcând legătura între zilele nelucrătoare de weekend, 21-22 ianuarie, și ziua liberă de 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Române. Cu toate acestea, angajații Poștei Române vor avea program normal de lucru.

Radu Bălan, preşedintele Sindicatului Lucrătorilor Poştali din România – filiala Gorj, confirmă faptul că luni, 23 ianuarie 2017, Poșta va avea program normal de lucru. „Pe 23 ianuarie avem program normal de lucru, aferent zilei de luni. În ziua de 24 ianuarie, toate subunitățile poștale din mediul urban și rural vor fi închise”, a precizat Radu Bălan, președintele SLPR Gorj.
Angajații din sectorul de stat, inclusiv școlile, vor avea parte de o minivacanță de patru zile începând de sâmbătă, 21 ianuarie, până miercuri, 25 ianuarie, când își vor relua activitatea. Facilitatea nu se acordă locurilor de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă datorită caracterului procesului de producţie sau specificului activității.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here