Post vacant la Muzeul Judeţean

378

Muzeul Judeţean Gorj “Alexandru Ştefulescu” din municipiul Târgu-Jiu organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de muncitor calificat, studii medii, treapta profesională IV la Compartimentul administrativ din cadrul Secţiei de istorie şi arheologie. Termenul limită pentru depunerea dosarelor de înscriere este 22 august.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale de execuție, vacante de muncitor calificat, studii medii, treapta profesională IV la Compartimentul administrativ din cadrul Secţiei de istorie şi arheologie sunt: să fie absolvenţi de şcoală profesională/studii medii liceale/studii postliceale cu profil electromecanic/electric; să deţină autorizaţie de fochist clasa C sau echivalent, eliberată de Inspecţia de Stat pentru Controlul cazanelor, recipientelor sub presiune şi Instalaţiilor de Ridicat (ISCIR) conform prevederilor art. 29 din Prescripţia tehnică PT CR 8 – 2009, aprobată prin Ordinul ministrului Economiei nr. 2154/2009.

Calendarul concursului de angajare
Concursul pentru ocuparea postului vacant la Muzeul Judeţean Gorj se va organiza conform calendarului următor: 22 august 2017, termenul limită pentru depunerea dosarelor; 28 august 2017, ora 10.00: proba scrisă; 04 septembrie 2017, ora 10.00: proba interviu. Conform art. 6 al Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contractuale și a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, pentru înscrierea la concurs candidații vor prezenta un dosar de concurs care va conține mai multe documente. Relații suplimentare se pot obține la sediul Muzeului Judeţean Gorj “Alexandru Ştefulescu” din Municipiul Târgu-Jiu, str. Geneva nr. 8, Judeţul Gorj, telefon 0253/212.044.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here