Post vacant la Casa Judeţeană de Pensii

291

Casa Judeţeană de Pensii Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie, vacante de consilier, clasa I, grad profesional superior – Serviciul financiar contabilitate şi evidenţă contribuabili. Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.
Concursul se va organiza conform calendarului următor: 15 mai 2017, ora 10.00 – proba scrisă; data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior. Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului în Monitorul Oficial, adică din 6 aprilie. Condiţiile specifice de participare la concurs sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul Ştiinţelor Economice; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minim 9 ani.
I.M.

1 COMENTARIU

  1. La ce mai pune bre Casa asta de pensii anunturi cand postul de dat deja? Si inca cui! Unui fost contabil de la Pandurii care-a contribuit cu toata “stiinta” sa la datoriile istorice catre finante ale clubului, ba care se mai si lauda cu trecerea pe care o are la mai marele judetului. Ce concurs? De aruncat praf in ochii credulilor? Ce spuneti domnule C. Popescu de protejatul domniei tale?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here